Ексклюзиви
середа, 07 жовтня 2015 21:29

У Донецькій міліції розповіли, як відпустили бойовика, що розкаявся

У Донецькій міліції розповіли, як відпустили бойовика, що розкаявся
Фото: m.day.kiev.ua

На Донеччині росте кількість колишніх бойовиків, які приходять здаватися. Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав Начальник ГУМВС в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Не заросте народна стежка в наші місцеві відділи міліції в Донецькій області. Сьогодні, в Дружківський міськвідділ, добровільно, з повинною, звернувся бойовик "ДНР", 1996 року народження. Прийшов розповісти як стояв на блок-постах під час захоплення терористами Дружківки, як "проходив службу" у бойовиків в Донецьку ", - написав Аброськін.

Після дотримання всіх формальностей, зокрема підтвердження його неучастіяв активних бойових діях, колишнього бойовика відпустили додому.

"За його словами, таких" розчарувалися і розкаялися "десятки. Очікуємо з подібними заявами та інших подібних йому "ополченців" - підкреслив міліціонер.

 

Не зарастёт народная тропа в наши местные отделы милиции в Донецкой области. Сегодня, в Дружковский горотдел, добровол...

Posted by Вячеслав Аброськин on 7 жовтня 2015 р.

 

 

Зараз ви читаєте новину «У Донецькій міліції розповіли, як відпустили бойовика, що розкаявся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути