Ексклюзиви
четвер, 26 травня 2016 16:04

У Черкасах під час ДТП загинула людина

У Черкасах під час ДТП загинула людина
Фото: прес-служба Черкаської поліції

На перехресті вулиць Чорновола та Нарбутівська 24 травня збили літнього чоловіка. Він переходив дорогу за 20 метрів від пішохідного переходу. На нього наїхала "Таврія". Повідомляє прес-служба патрульної поліції Черкас.

Від удару чоловік впав та ударився головою об бордюр. Швидка забрала потерпілого до третьої міської лікарні. Там він і помер.

Патрульні встановили, що водій автівки перебував у нетверезому стані. Посвідчення водія чоловік з собою не мав.

Як повідомляє поліція, наїзд на пішохода є одним із найпоширеніших видів ДТП. Люди часто нехтують правилами дорожнього руху. Переходять проїзну частину у невстановлених для цього місцях. Проте не завжди ДТП стається з вини пішоходів. Самі водії часто не дотримуються правил. Цим наражають на небезпеку оточуючих.

В цей день, 24 травня близько 19-ї вечора на перехресті вулиць Шевченка та Митницька також сталося ДТП. Позашляховик "Toyota" не зупинився на червоний сигнал світлофора. Через це зіштовхнувся з автомобілем "ВАЗ". Внаслідок чого перекинувся на дах. У салоні перебував водій та його 5-ти річна донька. Проте під час удару спрацювали подушки безпеки, тому ніхто не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах під час ДТП загинула людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути