Ексклюзиви
четвер, 15 вересня 2016 14:48

ТОП-5 найнебезпечніших місць для ДТП в Полтаві
5

Патрульна поліція Полтави назвала місця, де найчастіше стаються ДТП. Gazeta.ua зробила підбірку з 5 найнебезпечніших ділянок - чому і які аварії на них стаються.

Перехрестя вулиць Сінної і Пушкіна

Центр міста з великим потоком машин. На Пушкіна - односторонній рух. Часто транспорт не пропускає автівки, що їдуть по Сінній. Наприкінці липня там загинув мотоцикліст на Hondi. В'їхав у бік Daewoo Lanos.

 

Ріг вулиць Героїв АТО (колишня Красіна. - Gazeta.ua) і Матвієнка

Обидві вулиці - вузькі. Важко їздити великогабаритному транспорту. Вчора на їх перехресті зіткнулися "копійка" і "газель". Вантажівка перекинулася. Водія легковика довелося вирізати із салону - від удару сильно затисло. Обоє водії живі.

 

Перехрестя трьох вулиці - Європейської (колишня Фрунзе. - Gazeta.ua), Небесної Сотні (колишня Леніна. - Gazeta.ua) і 1100-річчя Полтави.

Центр міста. Великий потік автівок. В березні тут сталося ДТП за участю машини нардепа Юрія Бублика. Під його автівку потрапив 12-річний школяр. За кермом був водій нардепа, їхав десь 30 км/год. В дитини - забій стегна.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В аварії на задимленій дорозі загинули матір із донькою.

Площа Зигіна

Одне із найскладніших перехресть в місті. Тут перетинаються 4 вулиці - Соборності (колишня Жовтнева. - Gazeta.ua), Халтуріна, Маршала Бірюзова і Зіньківська. Часто в ночі водії розганяються до великої швидкості. В травні водій Audi-A4 влетів в електроопору поблизу кондитерської фабрики "Домінік".

 

Перехрестя Панянки і Шолом-Алейхема

До Панянки веде крутий спуск. Інколи водії на швидкості не вписуються в повороти. В травні на перехресті зіткнулися Opel Combo і Volkswagen Passat. В результаті загинула одна із пасажирок - 5-річна дівчинка.

 

За останній місяць в Полтаві зафіксували 117 ДТП.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 найнебезпечніших місць для ДТП в Полтаві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути