четвер, 21 серпня 2014 00:42

Терористи "ДНР" збиватимуть безпілотники ОБСЄ

Терористи "ДНР" збиватимуть безпілотники ОБСЄ
slovoidilo.ua

Бойовики заявили, що залишають за собою право знищувати безпілотники, які надійдуть у розпорядження наглядової місії ОБСЄ в Україні.

Про це йдеться у повідомленні на сайті терористичної організації Донецька народна республіки (ДНР), передає Еспресо.TV.

Неозброєні літальні апарати опиняться в розпорядженні Спеціальної спостережної місії (СНМ) ОБСЄ в Україні протягом 6-10 тижнів.

При цьому терористи цитують главу МЗС РФ Сергія Лаврова, який раніше заявив, що Росія підтримує оснащення наглядової місії ОБСЄ безпілотниками.

"Зараз йде розмова про те, щоб місія отримала безпілотники для контролю на кордоні з української сторони з українського повітряного простору. Ми такий підхід підтримуємо", - передають бойовики слова Лаврова.

У зв'язку з майбутнім розміщенням безпілотників на кордоні терористи заявили, що "ідентифікувати безпілотники технічно неможливо, а інформація, отримана з їхньою допомогою, може стати відомою українським силовикам". Це стосується, передусім, пересування сил бойовиків.

"Міністерство оборони Донецької народної республіки залишає за собою право знищувати такі безпілотники літальних апаратів", - йдеться в повідомленні.

 

Зараз ви читаєте новину «Терористи "ДНР" збиватимуть безпілотники ОБСЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути