Ексклюзиви
вівторок, 22 квітня 2014 23:58

Стали відомі нові подробиці загибелі викраденого горлівського депутата

Стали відомі нові подробиці загибелі викраденого горлівського депутата
Фото: AFP

Тіло одного з двох загиблих, виявлених в річці Торець біля смт. Райгородок Донецької області, належить депутату Горлівської міської ради від партії "Батьківщина" Володимиру Рибаку.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

За даними міліції, причина смерті обох загиблих - комбінована травма тіла внаслідок тортур, з подальшим утопленням ще живих потерпілих, які перебували без свідомості.

За словами свідка, 17 квітня цього року невідомі викрали депутата Горлівської міської ради близько 18.00 на проспекті Перемоги в місті Горлівка. Очевидець повідомив, що депутата силоміць посадили в автомобіль і відвезли в невідомому напрямку четверо чоловіків у камуфляжній формі і в балаклавах чорного кольору.

Встановлено, що в той же день о 14.00 Рибак брав активну участь у мітингу "За єдину Україну" перед будівлею Горлівської міської ради. По завершенню мітингу, депутат попрямував в будівлю міської ради для зустрічі з мером міста. Увійти в будівлю йому перешкодили прихильники "Донецької республіки", з якими у нього виникла словесна перепалка.

19 квітня 2014 року тіла двох чоловіків зі слідами тортур знайдені в Слов'янському районі.

За наявними у слідства даними, до тортур і вбивства цих людей причетні представники сепаратистського угруповання, яке захопило будівлю СБУ в місті Слов'янську.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі нові подробиці загибелі викраденого горлівського депутата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути