вівторок, 29 липня 2014 18:55

Силовики зачистили Дебальцеве від терористів - прес-центр АТО

Силовики зачистили Дебальцеве від терористів - прес-центр АТО
Фото: uapress.info

Сили АТО звільнили Дебальцеве, а російські найманці тікають у паніці, полишаючи зброю та техніку. Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Сьогодні, завдяки успішно проведеній військовій операції, силами АТО було звільнено населений пункт Дебальцеве Донецької області", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Дебальцеве має велике стратегічне значення, адже є не лише потужним залізничним вузлом України, але й тим містом, що дозволило остаточно розблокувати підрозділи Збройних Сил України, які в оточенні гідно і мужньо стримували атаки загарбників, не дозволяючи бандитам провозити на територію України зброю та боєприпаси.

"Станом на сьогодні, частинам та підрозділам військ АТО надано допомогу в повному обсязі. Забезпечено їх зброєю та боєприпасами. Проведено евакуацію поранених, яким надано кваліфіковану медичну допомогу. На даний момент на дорогах встановлено та обладнано додаткові блокпости. Це дозволило укріпити наші позиції, та щільніше звузити кільце навколо Горлівки та Донецька. Таким чином перекривається більшість шляхів для постачання ресурсів загарбникам та бандитам", - розповіли у прес-центрі.

Після зачистки в населеному пункті Дебальцеве, підрозділами АТО було виявлено велику кількість техніки, боєприпасів та озброєння.

"Панічно тікаючи від ударів Збройних Сил України найманці полишають все те, чим так щедро їх обдарували замовники безладу в Україні", - зазначили у прес-центрі АТО.

Зараз ви читаєте новину «Силовики зачистили Дебальцеве від терористів - прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути