вівторок, 22 липня 2014 19:36

"Ще не вмерла Україна!", "Схід і Захід разом!", "Путін – Ху..ло!", - фанати перед матчем "Шахтар" - "Динамо" у Львові шаленіли
29

Фото: Ольга Швед

Сьогодні на "Арені Львів" о 21:00 год відбудеться матч Інтер Суперкубку України між ФК "Динамо" та ФК "Шахтар". У поєдинку за почесний трофей змагатимуться найсильніші українські команди, які здобували Суперкубок по п'ять разів: донецький "Шахтар" (Чемпіон України сезону 2013/2014 р.) проти київського "Динамо" (володаря Кубка України сезону 2013/2014 р.).

Перед цим організатори ініціювали Марш єдності. Учасники перед початком ходи заспівали Гімн України у повній версії (редакція до 6 березня 2003 року) біля львівської Ратуші.
Близько 3-4 тисяч фанатів у футболках "ПТН ПНХ", із національною символікою, у вишиванках або просто у білих футболках та з прапорами і футбольною символікою прийшли на площу Ринок перед Ратушею ще о 17:00. Вони співали фанатські кричалки, палили невеликі фаєри та співали Гімн України, вигукували гасла.

Найбільший ажіотаж викликали у натовпу кричалки: "Слышишь, Вова, я тебе найду и на кол посажу! Ты слышишь, Вова?!", "Меркель – манда!", "Путин – Ху.ло!, ла-ла-ла-лаааа", "Схід і Захід – разом", "Донецьк – це Україна", "В ж.пу ЛНР і ДНР", "Слава Україні! – Героям Слава!", "Смерть ворогам!", "Бандера і Шухевич – наші Герої!". Вони стали у формі карти України включно із Кримом.

У пішій ході з центру міста до "Арени Львів" взяли участь участь футбольні вболівальники клубів "Шахтар", "Динамо", "Карпати" та звичайні львів'яни. Марш єднання демонструє усьому світу єдність України.

"Це загальний марш єдності, який символізує єдність цілої України, всіх її частин. Ми хочемо показати, що ніколи не було ніяких поділів між Заходом і Сходом, і в майбутньому не буде. На цей матч ми запрошуємо всіх львів'ян, адже це не є суто фанська подія чи марш вболівальників. Ходою ми показуємо ще раз всьому світу єдність України в цілому", - зазначив голова ГО "Завжди вірні" Тарас Павлів.

Хода проходила за маршрутом: пл. Ринок – пл. Катедральна – вул. Памви Беринди – пр. Свободи – вул. П. Дорошенка – вул. С. Бандери – вул. М. Вербицького – вул. М. Коперника – вул. Д. Вітовського – вул. Героїв Майдану – вул. Стрийська, 199.

Дирекція стадіону застерігає, що у зв'язку із посиленими заходами безпеки, на територію "Арени Львів" заборонено заносити великі парасолі-тростинки та будь-які напої у скляній, пластиковій чи металевій тарі, а також будь-які спиртні напої. Заборонено вхід у нетверезому стані.

У зв'язку з цією футбольною грою громадський транспорт, який їздить у напрямку до "Арени Львів", курсуватиме до 2 години ночі. Працюватимуть маршрутні таксі №3А, 10, 25, 40 та тролейбуси №20, 25. Також з пл. Петрушевича та від кінотеатру ім. Довженка їздитимуть спеціальні додаткові автобуси, аби всі охочі могли вчасно заїхати на матч та повернутись додому після футбольної гри. На маршруті пл. Петрушевича - Автовокзал працюватиме 6 автобусів, на маршруті кінотеатр ім. Довженка - Автовокзал їздитиме 10 машин.

Зараз ви читаєте новину «"Ще не вмерла Україна!", "Схід і Захід разом!", "Путін – Ху..ло!", - фанати перед матчем "Шахтар" - "Динамо" у Львові шаленіли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути