Ексклюзиви
неділя, 26 червня 2016 19:37

Росію непокоїть епідемія в Ізмаїлі

Росію непокоїть епідемія в Ізмаїлі

Росспоживнагляд направив офіційний запит в ВООЗ у зв'язку з розвитком в місті Ізмаїлі Одеської області епідеміологічної ситуації, пов'язаної із захворюваністю на гострі кишкові інфекції.

Про це сказано в повідомленні відомства.

Крім того, вжито заходів щодо посилення санітарно-карантинного контролю щодо осіб, які прибувають в Україну, проводиться моніторинг епідеміологічної ситуації в прикордонних регіонах, посилений лабораторний контроль за водними об'єктами.

"Ситуація не локалізована протягом одного інкубаційного періоду, відзначається зростання числа госпіталізованих, за минулу добу на стаціонарне лікування поступили 33 людини, в тому числі 24 дитини. Згідно з даними ЗМІ з посиланням на мерію Ізмаїла, в період спалаху кількість госпіталізованих досягла 678 чоловік, з них 386 - діти", - вказують у Росспоживнагляді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медики назвали причину отруєння в Ізмаїлі

При цьому наголошується, що офіційна інформація про причини і збудники, що викликали ускладнення епідеміологічної ситуації, відсутня.

"У зв'язку з цим спрямований офіційний запит у Всесвітню організацію охорони здоров'я", - додали у відомстві.

Крім того, Росспоживнагляд просить враховувати епідеміологічну ситуацію в Ізмаїлі при плануванні ділових і туристичних поїздок.

Раніше повдіомлялось, в Ізмаїлі кількість жертв масового отруєння збільшується. Сьогодні станом на 13.00 у лікарні звернулося ще 5 людей.

Зараз ви читаєте новину «Росію непокоїть епідемія в Ізмаїлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути