Ексклюзиви
пʼятниця, 15 липня 2016 12:27

П'яні офіцери 93-ї бригади принижували солдатів — волонтер

П'яні офіцери 93-ї бригади принижували солдатів — волонтер
typical.if.ua

У місті Черкаси двоє п'яних офіцерів знущалися над бригадою солдатів. Справою займається патруль військової служби правопорядку. Про це повідомила на сторінці в соцмережі волонтер Ольга Коновалова.

Випадок стався 9 липня на черкаському полігоні.

"Полковник Поляков і майор Котій напилися, змусили вишикуватись весь 1 батальйон 93 ОМБр і почали відкрито принижувати бійців. Називали їх "окопним бычьем", "шо вы стоите как пидары?" в адресу взводу гранатометників і тому подібне. Хлопців, які були на передовій! Шикування відбулося вже в не робочий час, у законний вихідний контрактників. Після шикування ці двоє почали принижувати вже окремих хлопців, яких могли спіймати. Своїми силами їх заспокоїли і викликали ВСП", — пише Коновалова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині військові форсують Дніпро

На офіційній сторінці 93 окремої механізованої бригади написали про початок розслідування ситуації.

"Дійсно, інцидент мав місце. За наказом командира 93-ї ОМБр полковника Владислава Клочкова розпочато службове розслідування. Після встановлення всіх фактів та обставин події будуть прийняті відповідні рішення. Офіцери до цього мали бездоганну репутацію, бойовий досвід і користувались авторитетом у колег".

Відео: inforesist.org

Зараз ви читаєте новину «П'яні офіцери 93-ї бригади принижували солдатів — волонтер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути