середа, 01 лютого 2017 22:21

Повітряні Сили креативно провели флешмоб відтискань

Повітряні Сили креативно провели флешмоб відтискань

Військовослужбовці Повітряного командування "Захід" взяли участь у флешмобі #22pushupchallenge на підтримку ветеранів АТО.

Близько 60-ти військових у Львові віджались 22 рази утворюючи своїми тілами слова "Героям Слава!".

Одночасне відтискання виконали бойові пілоти, зенітчики, штабісти та інші фахівці. Більша частина з них брали участь в АТО, тож не з чужих слів має уявлення про проблеми ветеранів. Зокрема, серед учасників були представники зведеного загону Повітряних Сил "Дика качка", що прикривав Донецький аеропорт.

"Мало показово віджатись, потрібно повсякдень пам'ятати, що ми повинні протягувати один-одному руку підтримки, тільки разом ми сила, тільки так переможемо!", - каже прес-офіцер Повітряного командування "Захід" майор Ірина Баранова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під козацький марш відтискалися українські дипломати в Ростові-на-Дону

Виклик було прийнято від одночасно двох управлінь: Оперативного командування "Захід", що у Рівному та Повітряного командування "Південь" в Одесі. Далі естафету передано бойовим побратимам з повітряного командування "Схід".

Флешмоб проводиться з метою привернення уваги до проблем адаптації ветеранів, що повертаються до мирного життя після участі у бойових діях. Цифра 22 у назві - це кількість учасників бойових дій, які в середньому в день скоювали самогубство в 2014 році в США.
Зараз ви читаєте новину «Повітряні Сили креативно провели флешмоб відтискань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути