Ексклюзиви
середа, 25 листопада 2015 11:36

"Повалили на підлогу. Так і не зрозумів, хто дав мені стусанів" - в Полтавській облраді побилися депутати з активістами

"Повалили на підлогу. Так і не зрозумів, хто дав мені стусанів" - в Полтавській облраді побилися депутати з активістами

Учора, 24 листопада, на черговому засіданні нової Полтавської облради побилися депутати із представниками громадськості. Конфлікт виник через обрання нового голови.

На посаду претендували два основні кандидати - Геннадій Коваленко від "Солідарності" та Євген Холод від "Батьківщини". Після виступів обох кандидатів кілька десятків присутніх місцевих активістів обурилися. Наполягали, що ці претенденти не зацікавлені в об'єднанні депутатів, а мають тільки власні інтереси.

Після словесної перепалки активісти почали штовханину з депутатами, що переросла у бійку.

"Її почали "свободівці" із Кременчука, - розповів активіст Олександр Масюк. - У бійці дісталося багатьом по троху. Депутатів лише зачепило. А мене повалили на підлогу. Кілька разів вдарили ногами. Добре, зумів піднятися. Так і не зрозумів, хто дав мені стусанів".

Бійка тривала кілька хвилин. Після того депутати з активістами розійшлися, щоб таки провести голосування. В результаті обидва претенденти набрали порівну голосів - по 40. Через це засідання перенесли на 4 грудня для повторного голосування.

"На сьогоднішній день рада керується амбіціями. Жодна політична сила не думає, що спікер має об'єднувати, вести вперед депутатів. Треба відійти від партійності", - заявив колишній голова облради Петро Ворона.

Зараз ви читаєте новину «"Повалили на підлогу. Так і не зрозумів, хто дав мені стусанів" - в Полтавській облраді побилися депутати з активістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути