четвер, 25 червня 2015 14:30

"Постійного вокаліста у нас не буде, вони чергуватимуться" - музиканти з гурту "Скрябін"

Музиканти зі "Скрябіна" у Львові розповіли, хто замінить соліста гурту Андрія Кузьменка. У неділю вони відіграли 3-годинний концерт пам'яті Кузьми на "Арені Львів".

Автор: Христина СТАРЕЦЬКА
  Олексій Зволинський
Олексій Зволинський

"Будемо працювати у форматі "Скрябін і друзі", - сказав гітарист Олексій Зволинський. - Постійного вокаліста не буде, вони чергуватимуться. Мабуть, будемо співпрацювати із Женею Толочним і Женею Галичем. Ми працюємо окремо, і вони окремо. А коли у нас є замовлення на виступи - домовляємося про вокал з одним або іншим".

Женя Толочний - фіналіст шоу "Голос Країни", Женя Галич - лідер рок-гурту O.Torvald, в шоу-бізнес його увів саме Кузьма.

Друг і продюсер Кузьми Володимир Бебешко так прокоментував рішення музиканів "Скрябіна".

Автор: Христина СТАРЕЦЬКА
  Володимир Бебешко
Володимир Бебешко

"Долю колективу мають визначити самі музиканти "Скрябіна" і родина Андрія, якій належить бренд, - розказав Gazeta.ua Бебешко. - На мою думку, замінити Кузьму неможливо. Бо його сила не так у вокалі, як у харизмі, здатності запалювати аудиторію, імпровізувати. Кожен, хто спробує переспівати його пісні, зазнає невдачі, несприйняття публіки. Думаю, під керівництвом колективу "Скрябін" варто було б створити новий гурт "Скрябін-нью" чи "Скрябін-два" з новим лідером. Який би виконував нові пісні, але такі ж драйвові і сильні. Правда, серед нинішніх молодих співаків таких харизматичних, як Кузьма, поки не бачу".

Бебешко готує з музикантами "Скрябіна" інший проект - концерти пам'яті Андрія Кузьми, які проходитимуть у невеликих містах.

"Суперзірок, як Вакарчук, там не буде, бо в них свої графіки, - сказав Бебешко. - Але будуть такі сильні артисти, як Олександр Положинський з "Тартака", Олег Собчук із "С.К.А.Й". Запрошу і молодих виконавців, хай проявлять себе".

Нагадаємо, Андрій Кузьменко загинув 2 лютого 2015 року в ДТП. Музиканти гурту "Скрябін" організовують концерти пам'яті свого соліста, у яких беруть участь відомі українські співаки. Перший відбувся 20 травня у київському Палаці Спорту. 21 червня – на стадіоні "Арена Львів". Наступний планують провести у Харкові.

Зараз ви читаєте новину «"Постійного вокаліста у нас не буде, вони чергуватимуться" - музиканти з гурту "Скрябін"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути