Ексклюзиви
середа, 28 січня 2015 12:24

Половина військовозобов'язаних закарпатців виїхали з області

Половина військовозобов'язаних закарпатців виїхали з області

Переважна більшість закарпатців, які потрапляють під мобілізацію виїхали за межі області. Про хід перших двох днів мобілізації розповів військовий комісар Закарпатського обласного військового комісаріату, полковник Іван Васильцюн.

Першим етапом четвертої хвилі мобілізації є проведення медичних комісій у районних та міських військоматах. Розпочались вони 20 січня і триватимуть рівно 10 днів.

"Зараз іде дуже ретельна робота медкомісій. Робимо запити у психдиспансери, тубдиспансери, виясняємо чи не числяться ці особи на обліку у наркологів, робимо флюорографії тощо. Ми маємо бути впевненими, що людина, яка поїде в зону АТО є здоровою. Звертаються до нас і добровольці. Наприклад, на медкомісію прийшов чоловік, який не має 5 зубів – йому було відмовлено, бо згідно вимог ми не можемо призвати людину без 5 і більше зубів. Найбільша проблема зараз полягає в тому, що близько 75% тих, хто потрапляє під призов виїхали за межі області. Зараз отримуємо підтвердження від міліції, де саме вони знаходяться. Через це ітиме більше навантаження на села, міста та райони", - запевняє Іван Васильцюн.

Зараз ви читаєте новину «Половина військовозобов'язаних закарпатців виїхали з області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути