Ексклюзиви
четвер, 24 листопада 2016 20:34

Поліції охорони видали нові машини
7

Сьогодні у Вінниці поліції охорони області передали 6 автомобілів - 4 "Ланоси" та 2 "Ниви". Будуть служити охоронцям по містах та на магістральних газопроводах. Нова техніка обійшлась у 1,1 млн грн. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"По області ми охороняємо 5 тис. помешкань громадян. Маємо 61 автомобіль, з початку року вже закупили 13 "Рено Логан". Ці "Ланоси", які передаємо сьогодні, будуть працювати у Жмеринці, Ладижині та центрі технічної охорони, який займається обслуговуванням засобів пожежної сигналізації. Дві "Ниви" будуть забезпечувати охорону "Укртрансгазу" - магістральні газопроводи. Заміна автомобілів зменшує витрати на ремонти, які зараз дорогі. Середній вік наших автомобілів - 3,5 роки", - каже начальник управління поліції охорони у Вінницькій області Сергій Голодюк.

На автомобілі витратили кошти зароблені Управлінням поліції охорони у Вінницькій області. Їх отримали за виконання послуг по договорах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пішохідні переходи освітлять унікальними лампами

"Останні два роки у нас спостерігається покращення матеріального стану. Вчасно виплачуємо і підвищуємо зарплату. З 1 січня мінімальна становитиме 6 тис. грн. Оновили форму. Ці автомобілі обійшлися нам по 149 тис. грн. – "Ланоси" та по 230 тис. грн – "Ниви". Вони найкраще нам підходять по співвідношенні ціна-якість", - повідомив начальник Департаменту поліції охорони Національної поліції Сергій Будник

По Україні служба охорони забезпечує біль 200 тис. помешкань громадян і біля 130 тис. об'єктів. Середних багато стратегічних – порти та добувні свердловини.

Патрульних поліцейських залучають до затримання злочинних груп на Вінниччині. Для цього проводять посилене патрулювання на автошляхах і організовують мобільні пункти поліції.

Зараз ви читаєте новину «Поліції охорони видали нові машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути