Ексклюзиви
пʼятниця, 03 червня 2016 13:47

Поліція провадить перевірку за фактом нападу на активіста Євромайдану

Поліція провадить перевірку за фактом нападу на активіста Євромайдану

Правоохоронці Харкова провадять розслідування за фактом нападу на одного з активістів Євромайдану та лідера "Громадської варти" Валентина Бистриченка.

"У потерпілого лікарі діагностували черепно-мозкову травму, забиття грудної клітини та нирок. На даний час чоловік перебуває в лікарні", - повідомляє сайт облуправління Національної поліції.

"Правоохоронцям 31-річний потерпілий пояснив, що цього вечора (2 червня – ред.) він повертався додому. Несподівано почув, що нібито хтось біжить за ним, а коли повернувся, побачив двох невідомих. Чоловіки без пояснень накинулися на нього та почали бити", - йдеться у повідомленні.

Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває пошук осіб, які скоїли побиття.

Як повідомляла Gazeta.ua, напад на громадського активіста було здійснено пізно увечері 2 червня біля під'їзду його будинку.

Зараз ви читаєте новину «Поліція провадить перевірку за фактом нападу на активіста Євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути