Ексклюзиви
середа, 31 серпня 2016 04:49

Поліцейських, які проявили бездіяльність із п'яними мажорами, звільнять

Поліцейських, які проявили бездіяльність із п'яними мажорами, звільнять
rian.com.ua

Зараз йде службове розслідування, за результатами якого всі патрульні, які проявили бездіяльність під час конфлікту в Миколаєві, будуть звільнені з Національної поліції.

Про це заявив начальник Департаменту патрульної поліції України НПУ Євген Жуков, передає прес-служба Нацполіціі.

"Ті екіпажі, які були присутні, саме "присутні", не вдаючись до жодних дій, окрім як збирання всього цього бруду на адресу Патрульної поліції всієї України, - будуть звільнені безповоротно разом з горе-командиром. По цій ситуації покарання понесуть усі причетні співробітники", - повідомив Жуков.

Нагадаємо, 30 серпня на каналі Youtube було опубліковано відео, на якому в Миколаєві кілька поліцейських не могли приборкати двох дебоширів. На відео події розгортаються у пізній час, де двоє молодиків напали на таксиста. На виклик прибули як мінімум дві машини патрульної поліції. На місці інциденту зібралися перехожі, які вимагали затримати дебоширів. Однак молодики продовжували чіплятися до перехожих, погрожувати їм, до одного навіть застосували фізичну силу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні запустять пілотний проект з реформування поліції

Після численних вимог перехожих одного із дебоширів таки затримали. Іншому ж дозволили сісти в свій Мерседес. Згодом автор відео також прибув до поліцейського відділку, де перебували дебошири. Однак один із них вийшов до автора відео та відібрав у нього телефон. Як стверджує автор, поліцейські не вжили ніяких заходів та не відреагували на його вимогу повернути телефон.

Своє обурення вже висловили народний депутат Борислав Береза, радник президента Юрій Бірюков і радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейських, які проявили бездіяльність із п'яними мажорами, звільнять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути