Ексклюзиви
неділя, 02 серпня 2015 21:48

Поклонська: Обвинувачені у масових заворушеннях пішли на угоду зі слідством

Поклонська: Обвинувачені у масових заворушеннях пішли на угоду зі слідством
Фото: ua.krymr.com

"Прокурор" анексованого Росією Криму Наталія Поклонська заявила, що кілька обвинувачених, які проходять у справі про організацію масових заворушень 26 лютого 2014 року під парламентом Криму пішли на угоду з прокуратурою.

Про це Поклонська заявила 2 серпня у Facebook.

"Обвинувачені уклали з прокуратурою досудову угоду - коли обвинувачений повністю визнав свою провину і сприяв розкриттю злочину. У свою чергу прокуратура бере на себе зобов'язання пропонувати покарання не більше певної межі", - заявила Поклонська.

"Прокурор" додала, що імена даних обвинувачених розголошувати не може, пославшись на таємницю слідства.

"Обвинувачені сприятимуть не лише розкриттю злочину, але і нададуть факти по інших злочинах, нових обставин або епізодами", - заявила вона.

При цьому Поклонська додала, що основним обвинуваченим у справі "26 лютого" є член Меджлісу Ахтем Чийгоз.

"Наразі він перебуває під вартою. У результаті здійснених Чийгозом та його прихильниками злочинів у нас є двоє загиблих. Тому спекулювати на темі утиску прав кримсько-татарського народу, що нібито ми незаконно організували незаконне переслідування, не має сенсу", - заявила Поклонська .

"Справа про заворушення буде передано суд наприкінці серпня - початку вересня 2015 року", - додала кримський "прокурор".

Як відомо, 28 липня в Київському райсуді Сімферополя відбувся розгляд клопотання слідчого Слідчого комітету Росії про продовження терміну арешту заступника голови Меджлісу Ахтему Чийгозу.
Незважаючи на аргументовані доводи адвоката, суд в черговий раз ухвалив рішення залишити Чйігоза під вартою до 19 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Поклонська: Обвинувачені у масових заворушеннях пішли на угоду зі слідством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути