Ексклюзиви
пʼятниця, 03 березня 2017 20:00

Поголили голову: власниця салону краси помстилася колишній робітниці

Поголили голову: власниця салону краси помстилася колишній робітниці
nahnews.org

У Черкасах жінку заманили в ліс і вибрили півголови. Двоє нападників зроблене сфотографували на телефон. Постраждала підозрює власницю салону краси, в якому працювала.

Повідомляє "vikka.ua".

"Працювала в новому салоні на вулиці Пушкіна перукарем. Треба було поїхати в інше місто, тож я вирішила звільнитися. Із салону почали звільнятися працівники через зневажливе та зверхнє ставлення. Коли пішла моя напарниця, власниця погрожувала помститися - завести в ліс та обстригти. У неї вже були плани зробити таке комусь, а вийшло так, що дісталося мені. По телефону вона так і сказала, що це мені так не минеться", - розповідає жінка. Ім'я не вказують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали грабіжників, які полювали на жінок

Через тиждень після звільнення, 2 березня черкащанці подзвонила ніби клієнтка з проханням пофарбувати волосся. Насправді для дівчини приготували пастку.

"Зателефонувала жінка і дуже просила пофарбувати волосся вдома, в мікрорайоні Дахнівка. Підозр не викликало, бо раніше їздила до своїх клієнтів у цей район. Приїхала туди на таксі. Мене зустріла жінка і розрахувалася з водієм. Ми пішли начебто у бік її дому. По дорозі вона не замовкала, заговорювала зуби. Потім ззаду підбіг чоловік, ударив мене по голові, потім почав бити електрошокером. Вони вдвох відволокли мене в ліс і обстригли півголови. Сфотографували все це на телефон, як доказ про зроблену роботу, і втекли. Я побігла до найближчої хати, де попросила викликати поліцію", - каже потерпіла.

У поліції за фактом відкрили кримінальне провадження за статтею про хуліганство. Випадок розслідують правоохоронці.

Вчителька математики Кременчуцької гімназії №6 Вікторія Войтенко заявила, що її побив Сергій Мельник, батько восьмикласниці. За те, що поставила дівчині двійку.

Зараз ви читаєте новину «Поголили голову: власниця салону краси помстилася колишній робітниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути