Ексклюзиви
четвер, 29 вересня 2016 17:21

Паломник-хасид продавав наркотики в Умані

Паломник-хасид продавав наркотики в Умані
Постраждалий пише заяву в Уманському відділі поліції

В Умані паломника-хасида затримали за продаж наркотиків. Йому загрожує депортація.

"28 вересня повідомили про ймовірну причетність до незаконного збуту наркотиків громадянином США, який прибув в місто для святкування Рош-га-Шана. Вказаного чоловіка правоохоронці виявили на одній із вулиць в районі паломництва. Під час огляду особистих речей, знайшли 10 згортків із фольги з вмістом подрібненої речовини зеленого кольору. За висновком експертизи, це був канабіс", - говорить речник Уманського відділу поліції Леся Усенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хасид припаркувався на автобусній зупинці

Також 29 вересня 30-річний уманчанин обікрав паломника-хасида. Викрав із квартири, яку хасид знімав, 3 мобільні телефони. Злодія знайшли і затримали. Майно повернуть власнику. Правоохоронці відкрили кримінальну справу.

Крім того в Умані затримали жителя Луганської області, якого оголосили в розшук за виготовлення та зберігання наркотиків. У місто приїхав нажитися краденим.

Нагадаємо, в Умань на святкуванні юдейського Нового року 3-4 жовтня очікують приїзд понад 30 тис паломників. Хасидів охоронятимуть 446 працівників поліції. Правоохоронцям добровільно допомагатимуть 50 людей із самооборони міста.

Зараз ви читаєте новину «Паломник-хасид продавав наркотики в Умані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути