субота, 25 лютого 2017 18:53

Озброєний Парасюк виламував двері у готелі

Озброєний Парасюк виламував двері у готелі

У Бахмуті озброєний нардеп Володимир Парасюк виламував двері у готелі.

Він погрожував Андрію Дзіндзі, маючи при собі нагородний пістолет "Форт-17" та мисливський промисловий нарізний карабін, повідомили в облуправлінні Нацполіції.

"24 лютого близько 23:50 до колл-центру "102" від журналіста інформаційного агентства надійшло повідомлення про те, що у готелі Бахмуту народний депутат України намагається виламати двері у його номер та погрожував. При цьому, у порушення норм закону, він перебуває у приміщенні з автоматом на ремені без спеціального чохла", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що словесний конфлікт розпочався, коли заявник зробив нардепу зауваження про неприпустимість порушення правил зберігання та носіння вогнепальної зброї. З приїздом поліції сварка закінчилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цей день: Парасюк поставив збройний ультиматум

На своїй сторінці у Facebook Дзіндзя повідомив, що до нього у номер в готелі "Атлантик" намагається потрапити озброєний Парасюк. "Ломиться Парасюк з натовпом загрожує, виламати двері", - заявив він.

"Приїхала поліція, при поліції продовжував кидатися, спрямовував на мене зброю. Заблокував мій автомобіль, поліція просить прибрати, а він відмовляється, каже, що машина поламана", - також повідомив Дзіндзя.

Зараз ви читаєте новину «Озброєний Парасюк виламував двері у готелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути