середа, 31 серпня 2016 06:53

Опубліковані імена мажорів, які влаштували п'яні розбірки у Миколаєві

Опубліковані імена мажорів, які влаштували п'яні розбірки у Миколаєві
facebook

Народний депутат України від "Народного фронту" та радник очільника МВС Антон Геращенко оприлюднив прізвища двох мажорів, які влаштували п'яні дебоши у Миколаєві за повного потурання працівників патрульної поліції.

Про це він повідомив у Facebook.

За словами нардепа, "зірками" Youtube виявилися Слободяник Артем Васильович, 1990 року народження та Сімов Геннадій Олексійович, 1984 року народження.

Також Геращенко додав, що за фактом цих хуліганських дій поліція Миколаєва розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального Кодексу України (хуліганство).

"Якщо вони завтра не прийдуть до слідчого на допит, їх оголосять у розшук. Крім того, слідчий має право заарештувати майно бешкетників для гарантії компенсації завданої ними матеріальної та моральної шкоди", - наголосив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейським із Кривого Озера погрожують розправою

Нагадаємо, 30 серпня на каналі Youtube було опубліковано відео, на якому в Миколаєві кілька поліцейських не могли приборкати двох дебоширів. На відео події розгортаються у пізній час, де двоє молодиків напали на таксиста. На виклик прибули як мінімум дві машини патрульної поліції. На місці інциденту зібралися перехожі, які вимагали затримати дебоширів. Однак молодики продовжували чіплятися до перехожих, погрожувати їм, до одного навіть застосували фізичну силу.

Після численних вимог перехожих одного із дебоширів таки затримали. Іншому ж дозволили сісти в свій Мерседес. Згодом автор відео також прибув до поліцейського відділку, де перебували дебошири. Однак один із них вийшов до автора відео та відібрав у нього телефон. Як стверджує автор, поліцейські не вжили ніяких заходів та не відреагували на його вимогу повернути телефон.

Зараз ви читаєте новину «Опубліковані імена мажорів, які влаштували п'яні розбірки у Миколаєві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути