Ексклюзиви
субота, 22 жовтня 2016 14:21

Губернатор Савченко просить розширити маршрут "Інтерсіті"

Губернатор Савченко просить розширити маршрут "Інтерсіті"

Голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко вважає за необхідне терміново налагодити транспортне сполучення між Миколаєвом та іншими областями України: "Вся країна знає, що ділянка траси сполученням Кривий Ріг-Миколаєв сьогодні очолює рейтинг найгірших доріг України. І як ми не сподівалися, цього року її не відремонтували, - відзначив очільник області. – Тому я вважаю за необхідне знайти можливість налагодити альтернативне транспортне сполучення" .

Олексій Савченко дав розпорядження керівникам профільних департаментів облдержадміністрації підготувати звернення до керівництва "Укрзалізниці" з проханням розглянути можливість розширення маршруту швидкісного потягу "Інтерсіті" сполученням Київ-Миколаєв, та ввести додаткові аналогічні потяги.

Крім того, однією з проблем, яка вже довгі роки потребує негайного вирішення – це електрифікація залізничної ділянки від Миколаєва до Долинської. За словами Олексія Савченко це нонсенс, коли в 21-му сторіччі проблема електрифікації є невирішальною: "Цей проект вже кілька років існує, але його ніяк не могли реалізувати з тієї чи іншої причини. Розберемося. Дотиснемо".

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Савченко просить розширити маршрут "Інтерсіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути