Ексклюзиви
вівторок, 28 липня 2015 04:44

Обурені жителі Алушти поскаржилися Путіну на 10% від числа туристів, фекалії на пляжі, сморід над морем

Обурені жителі Алушти поскаржилися Путіну на 10% від числа туристів, фекалії на пляжі, сморід над морем
svoboda.org

Проблеми, які виникли після анексії Росією Криму, виклали у відкритому листі президенту РФ Володимиру Путіну жителі села Рибальське (Велика Алушта). Лист обурених кримчан опублікував портал "Твоя газета". 

"Стан справ у нашому селі критичний! У Рибальському до 80% працездатних не мають постійної роботи, і щасливі ті сім'ї, в яких є пенсіонери. Кількість відпочивальників у 2015 році всього 10% від 2013 року (останній сезон до анексії Криму Росією. - Ред.), а це означає, що з сезону-2015 село вийде без заробітків, "голодним". Люди не знають, як виживатимуть взимку", - інформують місцеві жителі президента Росії, який обіцяв їм різке зростання рівня життя.

Кримчани також повідомили Путіну, що в селі забилася каналізація.

"З 5 липня по сьогоднішній день неочищені стоки стікають у море посередині пляжу села Рибальського. У морі та на березі фекалії, над водою сморід! Відпочивальники, особливо діти, хворіють на інфекційні та кишкові захворювання та тікають з села!" - діляться вони своїми бідами з російським президентом.

Також у місцевих викликають сумнів торговельні точки, що відкрились у селищі.

"Знову течуть неочищені стоки в пісок пляжу з працюючих кафе. Після 23:00 дуже голосна музика цих кафе розноситься селищем. Сміття хоч і вивозиться регулярно, але навколо сміттєвих контейнерів бруд і покидьки", - додають вони.

У своїх бідах односельці звинувачують місцеву владу, яку вимагають негайно замінити. Жодної критики на адресу псевдокерівників Криму не звучить.

"Ми не скаржимося на владу Республіки Крим та міського округу Алушта, ми розуміємо, як важко вибудовувати в нових умовах всю структуру влади. Ми розуміємо, що одразу нічого не стане таким, яким нам хотілося б", - пишуть вони.

Порятунку жителі Рибальського чекають від Володимира Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Обурені жителі Алушти поскаржилися Путіну на 10% від числа туристів, фекалії на пляжі, сморід над морем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути