неділя, 11 січня 2015 18:33

Нічна негода на Львівщині: повалені дерева і зірваний дах сімейного гуртожитку
5

Фото: надано ДСНС

11 січня о 02:46 до львівських рятувальників надійшло повідомлення, що в м. Новий Калинів по вул. Авіації, 2 Самбірського району поривами вітру зірвало металеву покрівлю з кроквами із двохповерхового будинку, яка перекрила вхід в будівлю та повалила два дерева на проїжджу частину дороги.

На час події в квартирах перебувало 6 осіб (3 сім'ї), які тимчасово розміщені у даному будинку. Загиблих та травмованих немає. Шість мешканців будинку тимчасово розміщено у клубі, з вулиці уже прибрані повалені дерева та завершувалося прибирання залишків зруйнованого даху. Будинок планують тимчасово накрити брезентом. Наразі підраховують збитки.

Будинок належить Новокалинівській міській раді. На першому поверсі будівлі розташовані медична амбулаторія, перукарня, два магазини (продуктовий та канцтоварів), на другому - гуртожиток сімейного типу на 8 сімей, в якому прописано 27 осіб. Під час небезпечної події у ньому перебувало 3 сім'ї.

Для ліквідації наслідків негоди задіяно 22 особи, 3 одиниці техніки ДСНС України у Львівській області.

Зараз ви читаєте новину «Нічна негода на Львівщині: повалені дерева і зірваний дах сімейного гуртожитку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути