Ексклюзиви
вівторок, 17 січня 2017 17:43

На Водохреща безкоштовно пригощатимуть глінтвейном

На Водохреща безкоштовно пригощатимуть глінтвейном
Gazeta.ua

Людей пригощатимуть гарячим глінтвейном та смаколиками на Водохреща у Черкасах. У обласному центрі визначили 4 місця для купання. Всього по області - 53.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 19 січня з Києва виганятимуть чортів

"Починаючи з ранку 18 січня, рятувальники посилено патрулюватимуть місця масового перебування людей на водних об'єктах. У визначених місцях також будуть розгорнуті спеціальні аварійно-рятувальні пости.
В обласному центрі очистити себе від гріхів можна буде на пляжі "Митницький", що на перехресті вул. С. Смірнова та вул. Г. Дніпра, "Рів'єра", "Річковий порт" на вул. Козацька, біля фітнес-клубу, та поблизу ресторану "Бочка" по вул. Гагаріна", - написав у Facebook речник ДСНС в Черкаській області Константин Проценко.

За повідомленням Черкаської міськради, на пляжі "Рів'єра" 19 січня освячувати воду буде Митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан. На містян також чекає запуск голубів, театралізоване дійство, козацькі забави, катання на конях, безкоштовний глінтвейн та смаколики.

Минулого року в Черкасах затвердили три місця, де можна було зануритися у Дніпро. З п'ятої ранку там чергували рятувальники, медики, були намети для обігріву, пригощали гарячими напоями.
Зараз ви читаєте новину «На Водохреща безкоштовно пригощатимуть глінтвейном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути