Ексклюзиви
понеділок, 20 квітня 2015 18:51

На Вінничині звільнили вчительку-сепаратистку

На Вінничині звільнили вчительку-сепаратистку

Тиждень тому вчителька математики зі школи — гімназії №1селища Тростянець на Вінничині Оксана Самоєнко звільнилася зі школи. Її звинуватили в сепаратизмі. З березня учні 7 та 10 класів не відвідували уроків математики.

"В професійному плані це прекрасний математик. Але вчителька проблемна, - каже начальник районного відділу освіти Ольга Ільченко. - Торік були проблеми, бо вчителька обзивала учнів. За це отримала догану і попередження. А цього року 17 березня, обізвала учня дебілом, за те, що мав жовто- блакитну стрічку. Батьки написали звернення до директора школи. А директор звернулася до нас, після чого було проведено службове розслідування. Після інцеденту вчителька пішла на лікарняний, а коли вийшла, уроки стала вести дуже чемно"

Вчителька понад рік тероризувала дітей, ненавиділа все українське. Учню, який прийшов у вишиванці, сказала зняти її і порадила витерти сорочкою дошку. З дівчат, які носили національні стрічки у косах, зривала їх.

"Раніше у школі ходили чутки, що Оксана Самоєнко знущається над дітьми, але письмових звернень від батьків не було, - каже директор Валентина Пужайло. - Наприкінці березня із письмовою заявою звернулися спочатку семикласники, потім учні 10 класу написали звернення, що не бажають відвідувати уроки цього вчителя. Із вчителями педагог не товаришувала"

Батьки кажуть, крім антиукраїнських настроїв вчителька занижувала оцінки учням. Хороші бали ставила лиш тим, хто ходив займатися додатково. Урок коштував 100 гривень.

"Ще тривало службове розслідування, а вчитель написала заяву на звільнення за власним бажанням. Зараз уроки математики розподілили між іншими вчителями"

Зараз ви читаєте новину «На Вінничині звільнили вчительку-сепаратистку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути