середа, 06 січня 2016 14:33

На Вінниччині повісився школяр

На Вінниччині повісився школяр

Сьогодні поховали 13-річного Петра Драгомарецького з села Левківка Погребищенського району. Вчора тіло школяра на власному подвір'ї знайшла мати Валентина Турбаніст. Про це кореспонденту розповіла секретар сільської ради Галина Дончук.

"Дитина була підвішена на капроновому шпагаті. Мати йшла вранці до господарства і там знайшла дитину. Ніяких конфліктів в родині не було, - каже Дончук. - Петро був життєрадісним, неконфліктним із хлопчиками збирався йти колядувати. Що сталося в селі ніхто не може зрозуміти, ніяких записок чи попереджувальних знаків дитина не залишила. Батько казав, що ввечері син до когось дзвонив по телефону. Міліція вилучила телефон. Ніяких передсмертних записок хлопець не залишав. Усе село в шоці з того, що сталося."

Галина Турбаніст та її цивільний чоловік Петро Драгомарецький виховували 3 дітей. Зараз у них залишилась 11-річна Юлія та 16-річний Максим.

"Родина хороша. Жінка за освітою медсестра, працювала у Вінниці, потім її скоротили. Жили нормально, мали господарство. Петя багато по господарству допомагав", - каже Дончук.

На власній сторінці в соцмережі підліток написав, що життя погане і жінки зрадниці. Був закоханий, має кілька фото з дівчиною.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині повісився школяр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути