пʼятниця, 19 грудня 2014 15:53

На Вінниччині чоловік через п'яні ревнощі вбив співмешканку

17 грудня працівники міліції затримали мешканця села Мала Бушинка Немирівського району Вінниччини, 30-річного Юрія. Його звинувачують у вбивстві своєї співмешканки, 32-річної Наталії. Жінка зникла ще наприкінці жовтня, і до цього часу розшукувалась як безвісти зникла.

У міліції розповіли, що наприкінці жовтня до Немирівського райвідділу звернулась мешканка села Шолудьки з заявою про зникнення своєї подруги. Цивільний чоловік зниклої дружину не розшукував. Пояснив, що жінка після чергової сварки забрала документи та мобільний телефон, і кудись поїхала. Куди - він не знав. Жінку в селі після того вечора ніхто не бачив. Знайти її тіло допомогли перехожі. Коли розтанув сніг - на місці поховання утворилася впадина. Перехожі повідомили про це правоохоронцям. Тоді чоловік у всьому зізнався і розповів, що саме там закопав Наталю.

"Ввечері вони разом з дружиною напідпитку повертались з сусіднього села, де були на святі. По дорозі між ними виник конфлікт, хтось когось приревнував. Чоловік почав бити жінку, штовхнув її, вона впала та вдарилася потилицею, перестала дихати. Тоді чоловік пішов додому, взяв простирадло та лопату, і повернувся, аби заховати тіло дружини. Закопав її в полі під електроопорою неподалік села Шолудьки. Лопату викинув у ставок",- розповів заступник начальника УМВС України у Вінницькій області Олександр Глянько.

У селі кажуть, Наталка та Юрко місцеві. Разом жили уже близько шести років. Дітей у них не було. Обоє ніде не працювали, але випивали регулярно, тому й сварилися часто.

Наразі чоловіка затримали за статтею навмисне вбивство. Йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині чоловік через п'яні ревнощі вбив співмешканку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути