Ексклюзиви
пʼятниця, 19 вересня 2014 19:23

На Вінниччині 37-річна жінка залишила новонароджену доньку в туалеті

На Вінниччині 37-річна жінка залишила новонароджену доньку в туалеті

Новонароджену доньку-первістка залишила після пологів у туалеті під дошками 37-річна Надія Тарадійкіна. Жінка мешкає у селі Криківці Немирівського району Вінниччини. Дитину народила вдома сама. Свою вагітність приховувала від матері та односельців. Після пологів у неї почалася кровотеча. О сьомій ранку 18 вересня їй викликали швидку допомогу.

"Медики встановили, що жінка щойно після пологів, але вона цей факт заперечувала. Лікарі викликали правоохоронців. Коли її почали опитувати - вона зізналася, що кількома годинами раніше біля господарського приміщення у своєму дворі народила доньку та заховала її під дошками в туалеті", - розповів Василь Максимчук, начальник Немирівського райвідділу міліції.

Тарадайкіна запевняла правоохоронців, що дівчинка народилася мертвою. Слідчо-оперативна група виїхала за місцем проживання жінки. Тіло немовляти виявили у вказаному місці.

"Це була перша вагітність у жінки, але вона її приховувала, навіть не стала на облік у лікарні. Пояснила, що хотіла мати власну родину, але її мати була проти. Запевняла, аби дівчинка народилася живою - вона б не покинула її в туалеті", - додав Максимчук.

Місцеві розповідають, що Надія одягалася так, що живота не було видно. Тому ніхто й не запідозрив, що вона вагітна.

"Ми не бачили. Але ж вдома вона роздягалася, то як рідна мама не помітила, що вона в положенні? До всього, може перев'язувалася чимось, від того і дитя мертве . А про батька сказати нічого не можу", - розповіла односельчанка.

Наразі призначена судово-медична експертиза, яка встановить, що стало причиною смерті дівчинки. Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за статтею умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини. Якщо провину Тарадайкіної доведуть - їй загрожує до 5 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині 37-річна жінка залишила новонароджену доньку в туалеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути