Ексклюзиви
четвер, 26 травня 2016 13:21

На Прикарпатті голова райради злетів у гірську річку
4

Голова районної ради Верховини Іван Шкіндюк на службовій машині "Chevrolet", здійснив ДТП. Не втримавши керування, разом із пасажиркою, злетів із дороги у річку Чорний Черемош не далеко райцентру. Ймовірно водій був нетверезий.

"Мені подзвонили, як трапилася пригода. Поки добрався з Косова, минула година. На місці побачив, як поліцейські ретельно намагаються приховати місце аварії. Автомобіля вже не було, постраждалих теж. Але я поспілкувався з очевидцями. Кажуть машину після аварії за лічені хвилини витягли. Забрали і Шкіндюка. Він добряче постраждав, пасажирка без ушкоджень. До речі, від чиновника, говорять люди, чувся запах перегару. Перед тим свідки бачили як Шкіндюк святкував день народження свого товариша в одному із кафе, в присілку біля Верховини", - розповідає громадський активіст Віталій Мацьоцький.

У ДТП голова райради отримав травму голови, його госпіталізували до місцевої лікарні. Пошкоджений автомобіль чиновника, у свою чергу, правоохоронці намагалися сховати у гаражі.

Читайте також:Георгій Тука зізнався, через що у нього вилучили водійське посвідчення

"Поїхав до відділення поліції, побачив як авто Верховинської райради, поспіхом ховають в гараж. А коли хотів зайти подивитися ближче, особи, що були біля гаража, почали чинити перешкоджання. Виштовхали з гаража. В цій штовханині брали участь і поліцейські. Хотіли приховати факт ДТП за участі голови. Керівник Верховинської районної ради - Іван Шкіндюк, раніше працював в міліції, потім керував податковою. Він був членом Партії Регіонів, а на даний момент - член партії Батьківщина", - додає Мацьоцький.

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті голова райради злетів у гірську річку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути