Ексклюзиви
субота, 03 жовтня 2015 22:59

На Львівщині сирійські біженці хотіли переплисти кордон з Польщею на камерах від автошин

На Львівщині сирійські біженці хотіли переплисти кордон з Польщею на камерах від автошин
dpsu.gov.ua

У Львівській області прикордонники затримали шістьох нелегалів з Іраку й одного з Сирії. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Сьогодні вночі прикордонники Львівського загону затримали 7 нелегальних мігрантів. Інформацію про групу, яка буде намагатися здійснити протиправний перехід кордону, прикордонники отримали завчасно. У результаті було затримано 7 осіб без документів. Під час співбесіди вони розповіли, що один з них - громадянин Сирії, решта - громадяни Іраку", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що також виявили п'ять надутих камер до автомобільних коліс. Ймовірно, з їх допомогою нелегальні мігранти планували потрапити в Польщу, адже кордон проходить по річці Західний Буг. Також виявлений чоловік без документів, імовірно супроводжував нелегалів.

Всіх затриманих доставили у відділ Служби безпеки України (СБУ). А на громадян Іраку та Сирії складено адмінпротокол. Їхню подальшу долю буде вирішувати суд.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині сирійські біженці хотіли переплисти кордон з Польщею на камерах від автошин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути