Ексклюзиви
неділя, 25 вересня 2016 18:53

На фестиваль прийшла рекордно мала кількість глядачів
22

На ювілейний 10-й "Мазепа-фест" прийшло мало глядачів і слухачів. Цього року вхід на фестиваль був платний - 70 гривень.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Я - справжній "мазепинець". Пропустив тільки один концерт і то по хворобі. Такої кількості глядачів ніколи не було. Дуже мало людей. Можливо платний вхід налякав. 50-70 гривень - це зараз не гроші за хороший концерт. Швидше за все, просто злякались, що буде дощ. Не думаю, що полтавців розлюбили якісний рок", - сказав Андрій Швець, фанат хеві-металу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відродження фестивалю розпочнеться із мітингу.

Серйозну допомогу для організаторів зробили військовослужбовці, які на кількох автобусах завітали на фестиваль і стали найчисленнішою групою. Значно менше було панків, рокерів і представників інших субкультур.

Музичне різноманіття під час концертної програми було широким. Від джазу до музичних експериментів і етномузики. Але найбільше було гуртів, що представляли український рок.

Завершиться фестиваль вогняним шоу і показом фільмів українського виробництва.

Нагадаємо, два міністра відкрили фестиваль "Мазепа-фест". П'ять років фестиваль не проводився через політичні та фінансові проблеми. Цього року культурний захід відновили. Організатори пообіцяли в наступному році зробити програму "Мазепа-фест" тривалістю на два дні.

Зараз ви читаєте новину «На фестиваль прийшла рекордно мала кількість глядачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути