Ексклюзиви
середа, 30 липня 2014 06:45

На Донеччині підірвались 7 людей, з них 3 дітей - ОДА

На Донеччині підірвались 7 людей, з них 3 дітей - ОДА

У вівторок в селі Берестове Артемівського району на міні підірвалися семеро людей, троє з яких діти. Молодшому - один рік і два місяці, передає УНН з посиланням на прес-службу Донецької ОДА.

Всі постраждалі, в тому числі і діти, перебувають у важкому стані. Лікарі надає всю необхідну допомогу і борються за їх життя.

"Донецька облдержадміністрація підкреслює, що поширена у вівторок увечері в ряді ЗМІ інформація про загибель в селі Берестове однієї дитини не відповідає дійсності. У сьогоднішніх непростих умовах, просимо журналістів перед публікацією перевіряти факти, особливо такі, які стосуються людського життя, і в першу чергу - дитячого. Серед постраждалих - троє дітей. Загиблих немає", - йдеться у повідомленні.

Раніше у ЗМІ з'явились повідомленні, що внаслідок вибуху мін загинула одна дитина, ще 8 дітей постраждали.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині підірвались 7 людей, з них 3 дітей - ОДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути