субота, 23 травня 2015 12:53

Москаль наказав не лагодити перебитий бойвиками водогін, що постачав воду у Луганськ

Москаль наказав не лагодити перебитий бойвиками водогін, що постачав воду у Луганськ
Фото: lnrnews.net

Внаслідок нічних обстрілів бойовиків із артилерії та мінометів у Станиці Луганській та прилеглих селах пошкоджені системи життєзабезпечення, в тому числі перебитий водопровід, що подає воду в окупований Луганськ.

Про це повідомляє голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

Без центральної води також залишаються два села на контрольованій Україною території - Нижньотепле та Артема.

"Два села на нашому боці лінії розмежування ми забезпечимо центральною водою в найближчі терміни, ремонтні бригади цим уже займаються. Оперативно відновлюються й інші системи життєзабезпечення, так на хлібозавод у Петрівці, який забезпечує хлібом кілька районів, уже подали світло", - пише Москаль

"А щодо відновлення води в окупований Луганськ, то я розпорядився - ніяких ремонтних робіт тут не проводити. Якщо терористи обстрілюють нас із артилерії (забороненої Мінськими угодами), руйнують інфраструктуру та житлові будинки, примушують людей вночі ховатися по підвалах, то хай відновлюють воду, за яку, до речі, не платять ні копійки, власними силами", - сказав він.

Москаль щоправда додав, що ремонтні бригади з окупованого боку будуть допущені до місця аварії безперешкодно.

"До того вода в Луганськ із нашого боку не піде. Я багато разів попереджував ту сторону - не плюйте в криницю, з якої доведеться пити воду", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Москаль наказав не лагодити перебитий бойвиками водогін, що постачав воду у Луганськ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути