четвер, 14 квітня 2016 16:39

Молода пара загинула у ДТП на Закарпатті
3

Аварія між легковим автомобілем "BMW" та скутером трапилась недалеко села Приборжавське Іршавського району на Закарпатті. Машина виїхала на зустрічну смугу та збила двох молодих людей, які пересувалися скутером.

"Легковиком керував 19-річний студент. Він не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, в той час там рухався якраз скутер. Керував нив 27-річний хлопець, а заду, за його спиною, сиділа пасажирка, 19-річна дівчина. У водія скутера був шолом, дівчина ж їхала без захисту", - розказує Галина Сернівка із Національної поліції Закарпаття.

Водій іномарки на швидкості влетів у скутеристів. Від чого їхній транспортний засіб, буквально, розірвало на частини.

"Страшна аварія. Всі троє людей з нашого села Приборжавське. Дівчина з хлопцем поверталися додому. І тут така аварія. Після удару їх просто порозкидало по дорозі. Хлопець мав шолом, але то його зовсім не врятувало. Обоє померли на місці. "Швидка" приїжджала, але рятувати не було кого", - розповідає мешканець села Володимир.

Читайте також: У Києві в ДТП постраждали четверо людей

Поліцію на місце трагедії викликав фельдшер "швидкої". У водія машини взяли аналізи на вміст алкоголю. Висновки показали - він був тверезий. Хлопця допитали. Його машину для подальших експертиз забрали на штраф майданчик.

Зараз ви читаєте новину «Молода пара загинула у ДТП на Закарпатті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути