Ексклюзиви
четвер, 23 червня 2016 19:39

Мер Одеси Труханов доручив допомогти питною водою жителям Ізмаїла
6

22 червня з вулиці Преображенській, де розташоване управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Одеської міськради, в Ізмаїл відправлений вантаж питної води.

За словами начальника управління Сергія Машьянова, це зроблено за дорученням міського голови Геннадія Труханова.

"Ми звернулися до підприємців Одеси та з їх допомогою відправляємо близько 5 тонн чистої питної води жителям Ізмаїла. При такій температурі люди особливо відчувають брак води для пиття, тому ми доклали всіх зусиль, щоб допомогти місту нашої області", - сказав Сергій Машьянов.

У зв'язку з катастрофічним станом дороги на Ізмаїл для транспортування вантажу довелося наймати важку вантажівку. Як розповів Сергій Машьянов, при загалом невеликій відстані, машина туди їде 6-7 годин. Тому, з огляду на стан дороги, вибрали саме таку машину, яка б гарантовано доїхала і доставила необхідний вантаж.

В Ізмаїлі вантаж буде переданий на безоплатній основі міській владі. Вони на місці будуть розподіляти отриману від одеситів воду серед тих, хто її найбільше потребує.

Зараз ви читаєте новину «Мер Одеси Труханов доручив допомогти питною водою жителям Ізмаїла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути