Ексклюзиви
четвер, 03 березня 2016 15:00

Маріупольські депутати відмовились голосувати за вулицю Героїв АТО

Маріупольські депутати відмовились голосувати за вулицю Героїв АТО
Фото: acc.cv.ua

На сесії Маріупольської міськради знову виникла суперечка з питання виконання закону про декомунізацію.

Про це повідомляють "Новини Донбасу".

Під час п'ятої сесії депутати запропонували перейменувати вулицю Маршала Жукова на вулицю Героїв АТО. Спочатку цю вулицю не планували перейменовувати.

Міський голова Вадим Бойченко під час обговорення наполягав на тому, що для повного дотримання всіх процедур з даного перейменування необхідно провести громадські слухання та опитування жителів.

Голова комітету самоорганізації населення заявила, що особисто вона за перейменування вулиці Маршала Жукова. Вона проводила опитування серед жителів.

На сесії спочатку були присутні представники ЗСУ. Командир загиблого маріупольського бійця Андрія Назаренко заявив, що йому соромно, що представники народу - депутати не хочуть обговорювати дане це питання. Після цих слів військові покинули зал засідання. За словами Подибайла, побратими Назаренка повинні були отримати від депутатів міськради його посмертну нагороду. Але вони відмовилися через позицію депутатів з питань перейменування вулиць в місті.

Більшість все ж проголосували проти внесення цього питання до порядку. Секретар міськради Степан Махсма заявив, що пізніше будуть проведені громадські слухання з питання перейменування вулиці Маршала Жукова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Google підтримав декомунізацію мапи України.

Зараз ви читаєте новину «Маріупольські депутати відмовились голосувати за вулицю Героїв АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути