пʼятниця, 25 липня 2014 01:47

Лідер "ЛНР" оголосив повну мобілізацію

Лідер "ЛНР" оголосив повну мобілізацію
kvedomosti.com

Ватажок луганських сепаратистів Болотов оголосив повну мобілізацію населення на території, яку ще утримують його бойовики.

Повідомлення про це з'явилося на сайті терористичної організації "ЛНР".

"Віроломний воєнний напад фашистської України на нашу Батьківщину триває... Незважаючи на те, що кращі батальйони ворога і кращі з'єднання його авіації вже розбиті, ворог продовжує лізти вперед, кидаючи на фронт нові сили. Але людські ресурси не є нескінченними. Ще трохи, і в українських фашистів закінчаться люди, здатні хоч якось вести бойові дії", - обгрунтував Болотов необхідність "повної мобілізації населення".

Не цілком зрозуміло, яким чином проходитиме мобілізація і чи буде взагалі, оскільки далі "головнокомандувач" закликав "всіх, хто може тримати в руках зброю", вступати до лав бойовиків "добровільно, чесно і по совісті".

Зараз ви читаєте новину «Лідер "ЛНР" оголосив повну мобілізацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути