Ексклюзиви
вівторок, 08 березня 2016 10:35

Квіти, парфуми та подорожі – що в Черкасах купували до Жіночого дня

Квіти, парфуми та подорожі – що в Черкасах купували до Жіночого дня

Кілька днів черкащани купували подарунки до Міжнародного жіночого дня – 8 березня. Як з'ясувала Gazeta.ua найпопулярнішими подарунками залишаються квіти, цукерки та парфуми.

У Черкасах можна купити квіти від 10 до 50 гривень за букет. Найпопулярніші тюльпани та котики.

"На 8 березня поїхала в армію на присягу мого сина в Миколаїв – це було найкраще святкування цього дня. Зараз не проти була б отримати хороші дорогі французькі парфуми", – говорить Віра Іванова.

У магазині інтимних товарів можна підібрати подарунок від 300 і до кількох тисяч гривень.

"До свята один хлопець купив собі парфуми з феромонами. Вибрав найдорожчі за 400 гривень. Своїй дівчині на подарунок купив фіолетовий вібратор за 365 гривень. Витратив на все близько 800 гривень. Люди приходять купувати такі речі не тільки до свят. Кожного дня є покупці, які хочуть урізноманітнити своє життя", – розповідає Тамара Городиська, власниця інтим-бутика.

У турагентствах на свято замовляли 4-денні подорожі Європою. Коштують від 70 євро з людини.

"Жінкам не вистачає ніжності, сердечності, теплоти. Зараз вони добиваються все своїми силами, тяжко працюють. Потім ображаються, що поряд немає сильного чоловіка", – каже Людмила Мельниченко.

Депутат обласної ради Микола Булатецький довго визначався з подарунком дружині.

"Я вважаю, що жінка відіграє вкрай важливу роль у сучасному суспільстві. Особливо в українському. Жінка більше захисниця, ніж будь-хто інший. Лише подивитись, як вона відстоює свою сім'ю. Якби жінки об'єдналися, то могли б змінити країну", – говорить Микола Булатецький.

Зараз ви читаєте новину «Квіти, парфуми та подорожі – що в Черкасах купували до Жіночого дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути