Ексклюзиви
четвер, 27 жовтня 2016 14:08

Концерт Потапа і Насті скасували: мав бути аншлаг

Концерт Потапа і Насті скасували: мав бути аншлаг

Концерт Потапа і Насті, який мав відбутися у суботу, 29 жовтня, у приміщенні Львівського цирку, скасували. Про причини скасування концерту у прес-службі дуету не повідомляють.

Про це інформує ZAXID.NET.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дует "Потап і Настя" зустріли петардами і димовими шашками

Як розповів комерційний директор львівського цирку Роман Здреник у коментарі сайту 032.ua напередодні продаж квитків на концерт призупинили.

"95% квитків продали, а це майже весь зал. Це є вибір людей, які люблять цих артистів. Ми живемо і декларуємо себе як місто, яке претендує на звання культурної столиці України, - сказав Роман Здреник. – Немає жодної заборони на проведення концерту Потапа і Насті Каменських від СБУ. Львівський цирк підпорядковується Міністерству культури, і жодних заборон від цієї структури ми не отримували. До мене приходили люди із громадських організацій із протестними листами щодо концерту, але для мене цирк завжди поза політикою, адже цирк - це сегмент культури. Цей концерт може не відбутися, але у такому випадку це залишиться на совісті тих, хто не хоче цього. Не розумію, чому відбувся такий соціальний вибух щодо цього концерту. Так можна заборонити усі заходи такого роду, адже хтось колись був і в комсомолі, і в комуністах. Для мене пріоритетом є безпека людей і те, що Львів має бути відкритим для всіх".

Під час пленарного засідання Львівської облради у вівторок, 25 жовтня, голова фракції "Укроп" Петро Жукровський наголошував, що через концерт артистів у Львові може виникнути скандал, і закликав скасувати концерт.

Концерт Потапа і Насті скасували також у Івано-Франківську.

Виступ Потапа і Насті Каменських намагалися зупинити.

Зараз ви читаєте новину «Концерт Потапа і Насті скасували: мав бути аншлаг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути