пʼятниця, 30 вересня 2016 15:00

Холодної зими не буде - метеорологи

Холодної зими не буде - метеорологи

Метеорологи заперечили прогноз народного синоптика Леоніда Горбаня. Зима в Україні буде теплою. Про це Gazeta.ua повідомив начальник Вінницького облцентру гідрометеорології Юрій Власов.

"У грудні та січні середня температура становитиме мінус 1,5 градуси, у лютому - 1 градус морозу. Це норма. До мінус 30 може похолодати не більш як на пару днів. Необхідності у затяжному опалювальному сезоні не буде. Весна настане раніше. Середня температура в березні становитиме 2 градуси тепла. Глобальне потепління ніхто не скасовував", - розповідає Юрій Власов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Говерлі випав сніг

Літня погода протримається до 4 жовтня. Денна температура повітря сягне від +20 до +25 градусів.

"Зараз в Україну прийшов теплий циклон. Ще кілька днів можемо грітися. Потім перейдемо на осінній режим. Із 4 жовтня температура знизиться до +11 - +16 градусів. Невеликі дощі пройдуть 3, 4 і 6 жовтня", - каже Власов.

Нагадаємо, що народний синоптик Леонід Горбань прогнозував холодну осінь, затяжну й холодну зиму. За його словами, зима буде такою лютою, що буває раз на 32 роки, із тридцятиградусними морозами. Затримається вона до кінця березня.

Зараз ви читаєте новину «Холодної зими не буде - метеорологи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути