четвер, 22 вересня 2016 18:27

Хлопець здійснив крадіжку, щоб купити квитки на "Океан Ельзи"

Хлопець здійснив крадіжку, щоб купити квитки на "Океан Ельзи"
rivnepost.rv.ua

19-річний хлопець викрав золоті прикраси у сусідки. Коштували понад 90 тис грн. Це сталося у місті Звенигородка Черкаської області. Зловмисник хотів продати крадене і купити квитки на концерт "Океан Ельзи" в Черкасах.

Повідомляють "Вісті Черкащини".

"Як тільки побачила пропажу, запідозрила сусіда. Той любить наркотою побалуватись і раніше були приводи в поліцію. А коли виходила з двору, то пересіклись з ним. Він ще й поцікавився, куди йду. Я без задньої думки й сказала, що у Ватутіне їду. Залазив через форточку", - розповідає Тетяна Горобець, потерпіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паломників-хасидів охоронятимуть понад 400 поліцейських

"Не знаю, що на мене найшло. Захотілося добре пожити. Знав, що в тьоті Тані є гроші. Коли золото вже було в мене, перш за все подумав купити білет на "Океан Ельзи". У Черкасах в них концерт. Ще хотів телефон хороший", - розповідає Олег. Прізвище просить не вказувати.

До правоохоронців люди не зверталися. Крадій віддав золото добровільно.

Нагадаємо, житель одного з сіл Кам'янського району Черкаської області викрав 3 400 цеглин з приватного підприємства. Коштувала 4 500 грн. Чоловіка можуть позбавити волі до 5 років.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець здійснив крадіжку, щоб купити квитки на "Океан Ельзи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути