Ексклюзиви
субота, 27 серпня 2016 15:39

Харківському електротранспорту відрізали світло, курсують лише автобуси

Харківському електротранспорту відрізали світло, курсують лише автобуси

Майже півсотні тролейбусів і стільки ж трамваїв не вийшли на маршрути у Харкові. Уночі "Харківобленерго" знеструмило електротранспорт за борги. Про це Укрінформ повідомив Євген Федорчук із Харківської міської ради.


"Компанія "Харківобленерго" відключила шість тягових підстанцій, які забезпечують електроенергією наземний міський електротранспорт. Стоять усі трамваї Салтівського депо - це у самому густонаселеному районі міста. Не вийшов на маршрути рухомий склад тролейбусного депо в районі ХТЗ", - сказав Федорчук.
"Міськелектротранссервіс" не може погасити борг енергетикам у сумі понад 40 млн грн. Причина в тому, що держава не компенсовує підприємству перевезення пільговиків. Автоперевізники вивели на маршрути додаткові автобуси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Опоблок" вимагає скасувати підвищення тарифів
26 серпня півтисячі працівників комунальних підприємств міста - "Харківводоканалу", "Харківських теплових мереж" і "Міськелектротранссервісу" - провели пікет біля адміністративної будівлі "Харківобленерго". Вимагали не відключати електроенергію за борги. У "Харківобленерго" заявили, що борги "Харківводоканалу" перевищили 600 млн грн, "Міськелектротрансу" - 47 млн грн, "ХТМ" - 100 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Харківському електротранспорту відрізали світло, курсують лише автобуси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути