Ексклюзиви
вівторок, 08 квітня 2014 18:05

"Герої не вмирають" - на Черкащині поховали закатованого майданівця
11

Сьогодні у місті Корсунь-Шевченківський Черкаської області поховали майданівця Василя Сергієнка. Попрощатися із побратимом приїхали самооборонівці із Черкаської та Київської областей, партійці Української республіканської партії, до якої входив він та місцеві жителі.

Після прощання дома з активістом, його повезли відспівувати у Спасо-Преображенський храм. Звідти на руках туруну з тілом несли кілька кілометрів через все місто на кладовище. Прощальна колона розтяглася на кілька сотень метрів. Самооборонівці, віддаючи шану, скандували "Герої не вмирають! Вмирають вороги!", "Герою Василю Сергієнку — слава, слава, слава!", "Слава Україні! Героям слава!". Попрощатися із Василем виходили люди з усіх магазинів, автівки зупинялися, сигналили. Поховали активіста на місцевому кладовищі поруч із батьком, який помер у 2005 році.

Нагадаємо, вечері 4 квітня троє невідомих викрали Василя Сергієнка з дому. Вивезли до лісу, закатували і закопали. Він був членом місцевої самооборони, журналістом, входив у Народну раду. Знайшли його тіло на наступний день у лісі за 15 км від Корсунь-Шевченківського. Справою займається черкаська обласна міліція. Одна з версій вбиства - його громадська діяльність.

Зараз ви читаєте новину «"Герої не вмирають" - на Черкащині поховали закатованого майданівця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути