субота, 14 лютого 2015 23:52

Донька була у захваті від танцю напівголих хлопчиків і дівчаток, – переселенка із зони АТО
7

Сьогодні у курортному Миргороді на Полтавщині організували святковий захід для дітей переселенців із зони АТО.

Провели його у Центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. Присвятили Дню закоханих. Спочатку для дітей провели екскурсію по навчальних кабінетах, у світлицю народознавста та в зоокуточок. А потім дітей переселенців із батьками запросили в актову залу. Тут для них організували різні конкурси, розваги, котрі періодично доповнювали виступи гуртківців.

"Я спостерігала за донькою, за її реакцією. Вона аж світилася від захоплення. Особливо донька була в захваті від танцю напівголих хлопчиків і дівчаток із ансамблю "Веснянка". А коли в кінці діти почали танцювати, то й сама кинулася з ними стрибати. Приємно, що наших дітей психологічно прагнуть розгрузити від страхів війни",– розповідає Інна Дьякова із Артемівська.

Коли закінчилося дійство у актовому залі, то організатори повели дітей переселенців у кімнату поряд. Тут для них організували солодкий стіл.

"Ми діткам переселенців із зони АТО вирішили зробити хай і невеличке, але дійсно свято. Трохи розповіли про історію виникнення Дня закоханих, показали кілька цікавих інсценізацій. Хотіли, щоб вони відчули, що життя продовжується і воно цікаве й насичене. На сьогоднішнє дійство прийшло біля тридцяти дітей, котрі приїхали у Миргород із зони АТО", – пояснює в.о. директора ЦЕНТУМу Наталія Тузенко.

Зараз ви читаєте новину «Донька була у захваті від танцю напівголих хлопчиків і дівчаток, – переселенка із зони АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути