Ексклюзиви
четвер, 18 вересня 2014 19:31

ДНР планує вступ до Митного союзу і ЄАЕС

ДНР планує вступ до Митного союзу і ЄАЕС
Фото:anti-maidan.com

Так званий перший віце-прем'єр ДНР Андрій Пургін заявив, що "республіка" в найближчому майбутньому планує вступити в усі наднаціональні блоки, створені Російською Федерацією на пострадянському просторі.

Про це повідомляє сайт терористів novorossia.su.

"Революція на Донбасі сталася під гаслами російського світу і руху в бік Росії. Це треба розуміти і сприймати як даність. Це той непорушний вектор, який у нас є... Ближні підсумки, які повинні бути, - це імплементація усіх законів і вступ у всі економічні та інші блоки, які створює Російська Федерація на пострадянському просторі. Це і Митний союз, і ЄАЕС, створюване нині Євразійський економічний простір", - сказав Пургін.

"У нас немає можливості прямого приєднання до Росії, і ми будемо будувати незалежну державу, яка буде входити у всі інтеграційні об'єднання з Російською Федерацією", - пояснив він.

Зараз ви читаєте новину «ДНР планує вступ до Митного союзу і ЄАЕС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути