середа, 02 березня 2016 12:49

Через п'яного фірмана на Львівщині загинуло двоє коней
4

ДТП за участі возу та легковика трапилась на трасі Львів – Шегині, на території села Гостинцеве в Мостиському районі. Спочатку з підводи випав нетверезий фірман, а далі його коні виїхали на зустрічну смугу та врізались в авто.

"Василь мешкає у нашому селі з жінкою та її сином. Сам не часто пив. Господар. Мав двох коней, їздив по людях, працював. Може того вечора забагато перебрав", - розповідає секретар Гостинцівської сільради Галина Грядова.

60-річний чоловік повертався трасою додому від знайомих. Там трохи хильнув зайвого. Дорогою заснув та випав із воза. Звалився просто у болото. Коні без фірмана поїхали далі. А той, прийшовши до тями, подався спокійно додому.

"Некеровані коні з підводою їхали дорогою, поки тварини не вийшли на зустрічну смугу. В той час там якраз рухався легковий автомобіль "Volkswagen Sharan". Водій не встиг зреагувати та в'їхав у віз. На щастя, сам не постраждав. А от кінь, внаслідок зіткнення загинув на місці", - розказують у прес-службі патрульної поліції.

Ще одного коня від зіткнення з легковиком відкинуло обабіч дороги. Тварині сильно перебило ноги.

"Коли вже приїхали поліцейські і люди зібралися другу тварину не одразу й помітили. Кінь втратив багато крові. Його потім також прийшлось дорізати. Василь ж в хаті протверезів, коли до нього прийшли поліцейські. Забрали його в район до відділку. Певно штраф заплатить", - каже односельчанин фірмана Петро.

Зараз ви читаєте новину «Через п'яного фірмана на Львівщині загинуло двоє коней». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути