середа, 30 вересня 2015 13:15

"Якщо неправильно будеш себе вести, то приїдуть пацани і отху...ть тебе" - мер Полтави погрожував інспектору з благоустрою

"Якщо неправильно будеш себе вести, то приїдуть пацани і отху...ть тебе" - мер Полтави погрожував інспектору з благоустрою
Віталій Павлій

2 вересня в офісі партії "Совість України" мер Полтави 47-річний Олександр Мамай погрожував розправою старшому інспектору з благоустрою міста Віталію Павлію через те, що той нібито погано відзивається про мера у приміському селищі Рибці. У розмові Мамай сказав Павлію до 7 вересня вирішити: працюватиме він на мера чи ні. Розмову Павлій записав на диктофон та виклав у мережу.

"Якщо будеш з нами, то всім розказуватимеш, що, б..дь, Мамай – самий красівій, шо работаю в Мамая і дальше буду работать. Оце так з нами. Єслі нєт – ти должен в понеділок, культурно, б..дь, а можеш раньше, написать заявлєніє, іти собі і робить, б..дь, все, шо хочеш. Окей?, - сказав мер Полтави інспектору. - А якщо неправильно будеш себе вести, то приїдуть пацани і отху...ть тебе так"

"Мамай вирішив мене залякати. Мовляв, якщо продовжу поширювати негативну інформацію про нього, то найме хлопців, які мене поб'ють. Перестрахувався і зробив запис. Якщо на мене нападуть, то в мене буде підтвердження. Через свою громадську діяльність постійно пересікаюся з керівництвом району та міста. Коли спонукав посадовців до роботи, то часто ставив свою кар'єру під удар. Цього разу не приховав від полтавців, що мене запрошували у грубій формі в штаб Мамая. Але останньою краплею у стосунках із міським головою став асфальт. Мене, як інспектора, не влаштовувало, що він здирається, розсипається по місту. Тоді люди купують цей матеріал за певну суму коштів. Про це і казав усім", - заявив Віталій Павлій.

У день, коли треба було дати відповідь Віталій Юрійович пішов на лікарняний. У нього стався нервовий зрив. Доки чоловік хворів, його посаду скоротили.

"Ще коли був на лікарняному, мені дзвонили з управління. Рекомендували піти з посади за власним бажанням. Я відмовився. Коли одужав, то пішов на роботу. Показав закритий лікарняний та свою заяву в міліцію на Мамая. Мені повідомили, що я звільнений. Треба показати меру, що народ не боїться піднімати голову, коли йому погрожують або тиснуть. Щоб у майбутньому в управлінців не виникало думки, що можуть управляти нашими тілами і душами. Полтавці мають розуміти, мер не хазяїн і не Бог. Це всього лиш людина, яка перевищує свої повноваження", - додав Павлій.

Олександр Мамай на дзвінки особисто не відповідає. Слухавку бере його водій та обіцяє, що мер передзвонить. 

Зараз ви читаєте новину «"Якщо неправильно будеш себе вести, то приїдуть пацани і отху...ть тебе" - мер Полтави погрожував інспектору з благоустрою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути