понеділок, 03 лютого 2014 22:23

Черкаських майданівців міліція оголосила у розшук

Сьогодні на сайті УМВС України у Черкаській області з'явилася інформація, що двох активістів черкаського Євромайдану Максима Булатецького та Павла Карася оголосили у розшук. Їх вважають одними з організаторів масових заворушень під час спроби штурму будівлі Черкаської облдержадміністрації 23 січня.

"Соснівським райвідділом міліції УМВС України в Черкаській області за скоєння кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 341 Кримінального кодексу України (Захоплення державних або громадських будівель чи споруд) розшукуються: Булатецький Максим Миколайович, 28.08.1976 р.н. та Карась Павло Миколайович, 25.05.1976 р.н.", - йдеться у повідомленні прес-служби обласної міліції.

 

Про те, що Булатецького і Карася вважають одними з організаторів штурму озвучив заступник губернатора області Едуард Івакін під час переговорів із представниками Народної Ради. Він розповів, що є відео, на якому Булатецький і Карась закликають до штурму.

Максим Булатецький, депутат Черкаської міської ради від "Батьківщини". Брав активну участь у організації черкаського Євромайдану. Павло Карась незважаючи на те, що був на посаді заступника мера Черкас, підтримував столичний Майдан, один із активістів черкаського Євромайдану. 31 січня на сесії міської ради його зняли з посади.

Зараз ви читаєте новину «Черкаських майданівців міліція оголосила у розшук ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути