вівторок, 02 вересня 2014 19:21

Забудовників зобов'яжуть будувати соціальні об'єкти

Забудовників зобов'яжуть будувати соціальні об'єкти
Фото:rusroads.ru

Київська міська державна адміністрація має намір внести зміни в процедуру надання дозволів на будівництво, зобов'язавши забудовників будувати соціальні об'єкти в пріоритетному порядку.

Про це повідомила заступник голови Київміськадміністрації Ганна Старостенко. "Наша задача № 1 на сьогодні зобов'язати тих забудовників, які не виконали свої зобов'язання, обов'язково їх виконати. Плюс, ми хочемо вносити зміни в процедуру надання земельних ділянок, наприклад, дозвіл на будівництво. Забудовник в першу чергу повинен побудувати соціальну інфраструктуру, а потім тільки житловий будинок", - сказала вона.

За словами Старостенко, багато забудовників уникають облаштовувати цілі житлові комплекси соціальною інфраструктурою, пояснюючи це браком коштів, хоча, згідно з законодавством, це є їх обов'язком. Крім того, вона додала, що зараз через брак місць у дитячих садочках мерія розглядає можливість облаштування дитячих садів на перших поверхах новозбудованих будинків. 

Зараз ви читаєте новину «Забудовників зобов'яжуть будувати соціальні об'єкти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути